Parijs in de Polder


Keer terug naar de nachtclubs van de jaren 30 van de vorige eeuw en beleef het variëté in zijn puurste vorm. Burlesque  is striptease en cabaret tegelijk. Bloot, maar op een beschaafde manier. Het woord “burlesque” komt van het Italiaanse burla, dat grap betekent. De burlesquedanseres neemt zichzelf dan ook niet al te serieus. Ze plaagt haar publiek, door zich net niet helemaal uit te kleden. Haar slipje en bovenstukje – vaak niet meer dan twee tepelkwastjes – houdt ze aan.

De burlesquedanseressen van nu zijn waardige opvolgsters van de grote voorbeelden uit de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw zoals Betty Page en Gypsy Rose Lee. Voeg daarbij een bigband, zanger en zangeres, variété-acts van topniveau, danseressen, sexy  zaalanimaties en travestie en een topavond vol pikanterie is gegarandeerd!

Uiteraard vragen wij van onze gasten hetzelfde. Wie een burlesqueshow bezoekt, kan zich er maar beter op kleden. Een spijkerbroek kan echt niet; deze steekt te schril af tegen de theatrale kostuums van de danseressen en overige cast. Smaak en klasse zijn de maatstaf. Onze dames hullen zich vaak in korsetten en jarretels, in veren en satijn. Tijdens het “Burlesque Magnifique” doen wij er alles aan om uw gasten op een stijlvolle manier te behagen.

Nachtclub
De sfeer tijdens een burlesqueavond is die van een nachtclub uit de jaren vijftig. Topamusement, een  uitstekende keuken, retro-inrichting en… er mag, in de beste nachtclubtraditie, gerookt worden.

Stout met cachet, niets meer maar ook niets minder!

Copyright © Partycentrum Amicitia | Lekkerkerk