Het feest van 1001 nacht


Breng een sprookjesachtige avond door als Oosterse prins of prinses in het paleis van de Sultan van Bagdad. Hofmeester “Mustafa” zal U, uiteraard in zijn beste Arabische gewaad, op passende wijze ontvangen. Hij neemt u mee naar het hof en is uw gids op deze avond vol hoogtepunten.

De koks van de Sultan hebben opdracht gekregen deze avond zijn favoriete gerechten op tafel te toveren. Toveren doet ook de Magiër! Geheel in de ban van zijn magische kunsten wordt het sprookje voor u werkelijkheid. Deze fakir laat zelfs wonderen gebeuren in uw eigen handen! Mustafa  kijkt toe en zorgt dat alles naar wens verloopt. Hij laat u nauwelijks van de verbazing bekomen als daar, na zijn aankondiging, een oogverblindende schoonheid verschijnt. Op aanstekelijke muziek danst de trots van Perzië haar vuur-en zwaarddans; een dans vol passie en wervelende vaart. Het is één uwer stervelingen zelfs gegund om later op de avond deelgenoot te zijn bij haar kunstzinnige dans.

Aanwezig is ook Achmed, de schijnbaar nederigste van iedereen. Voor zijn 12 bloedjes van kinderen en zijn Mercedes 500 SEL poetst Achmed uw schoenen nog glimmender dan toen ze nieuw waren! Keer op keer weet hij aan de vorsende blik van Mustafa te ontsnappen én u daarmee te vermaken.. Zo voltrekt zich een waar avondvullend spektakel, de Sultan en u als zijn gasten waardig.

Zo waar als Allah groot is, bleef het maar altijd nacht!!

Copyright © Partycentrum Amicitia | Lekkerkerk