Bijzonder lunchen of dineren bij Huisje van de Zeeuw of Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen

Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen
De lekkerste pannenkoeken eten?! Dat doe je in Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen in Bergambacht! In het fraai gerestaureerde pand word je verwend met een uitgebreide kaart met daarop pannenkoeken en desserts in alle soorten en maten. Zin in iets anders dan een pannenkoek? Ook dan is een bezoekje de moeite meer dan waard!
Kijk voor meer informatie op www.pannenkoekenrestaurantonderdemolen.nl

Huisje van de Zeeuw
Iedereen in de Krimpenerwaard kent Lunchroom Huisje van de Zeeuw. En dat is niet alleen omdat je er doordeweeks overdag heerlijk kunt eten! Uniek aan de lunchroom is dat veel van de medewerkers een verstandelijke beperking hebben.  Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard ‘runt’ het huisje en zorgt voor de begeleiding.

Vanaf 17.00 uur (en zeven dagen per week) kunt u in dezelfde ruimte aan de Korte Achterweg in Lekkerkerk terecht in Streekrestaurant Huisje van de Zeeuw en daar genieten van de heerlijkste gerechten, veelal voorzien van streekgerelateerde accenten. Chef-kok Henk Maertens voert de regie over de keuken, dus topkwaliteit is gewaarborgd. En dat tegen een verrassend aantrekkelijke prijs!
Kijk voor meer informatie op www.huisjevandezeeuw.nl