Kingsday Blues

Op koningsdag, zaterdag 27 april is het terras voor Amicitia natuurlijk weer de hele dag geopend en staat het centrum van Lekkerkerk weer bol van de activiteiten!

Ook in Amicitia is weer genoeg te beleven op koningsdag! Vanaf 10:00 uur ‘s ochtends gaat de gekostumeerde kleuteroptocht bijvoorbeeld vanaf het gemeentekantoor richting de muziekzaal van Amicitia waar van 10:45 tot 11:30 de poppenkastvoorstelling plaatsvindt.

In de grote zaal speelt vanaf 16:00 uur St. Louis Slim de kingsday Blues! St. Louis Slim is in Amicitia bekend van o.a. hun optreden op het eerste Lekkerkerkse Blues festival. De band bestaat uit vijf muzikanten met jarenlange ervaring in de blues-scene dankzij hun drukke agenda van live performances op de vele Nederlandse, Duitse en Belgische podia. De muzikanten worden beïnvloed door onder meer de Chicago blues van Muddy Waters, John Lee Hooker en Big Mama Thornton. Hun roots liggen ook in de sixties-blues van John Mayall en Paul Butterfield.

De entree is gratis en de band speelt twee sets van 70 minuten. Meldt je aan voor het Facebook evenement om op de hoogte te blijven!

april 27 @ 16:00
16:00 — 19:00 (3h)