Blues Treat

De blues is alive in Amicitia! Na het de tweede editie van het Blues Festival Lekkerkerk volgt op zondag 24 november een optreden van Blues Treat in onze muziekzaal.

In 2016 verovert Blues Treat een zwaar bevochten finaleplaats in de Dutch Blues Challenge en bewijst daarmee tot de beste blues-acts van Nederland te horen. De unieke mix van funky en classic blues en de ijzersterke podiumpresentatie lieten een diepe indruk achter op zowel de vakjury als het publiek.

“Lianne fascineert met haar stem en met haar ontembare enthousiasme en passie neemt ze het publiek mee”

“Muziek uit het hart, gepassioneerd, eerlijk en rauw”

Lianne wordt ondersteund door Roel Reinders (basgitaar), Folkert Hildama (drums), Carlo Boelen (Hammond en zang), Winand Hesselink (leadgitaar) en Paul van Alphen (mondharmonica, gitaar en zang).

Het repertoire van Blues Treat is verfrissend  en veelzijdig, met naast eigen nummers o.a. werk van Susan Tedeschi, Koko Taylor, Carolyn Wonderland, The Red Devils en The Fabulous Thunderbirds.

november 24 @ 15:00
15:00 — 18:00 (3h)